woensdag 29 augustus 2012

Start 2* opleiding

Ben je al enige tijd in het bezit van je 1* brevet of heb je net je laatste buitenwaterduik afgeloten? Voor alle duikers met een 1* brevet op zak starten wij binnenkort met de 2* opleiding.

In deze opleiding ga je onder andere leren om nachtduiken te maken, stroomduiken te maken in bijvoorbeeld de Oosterschelde en daarnaast een goede planning op te stellen om ook dieper te kunnen gaan duiken.

Introductie 2* opleiding
Om je meer inzicht te geven in de opzet van de opleiding zal er een intro worden gegeven. Tijdens deze intro worden alle aspecten van de 2* opleiding besproken en krijg je de eerste theorieles waarin 'nachtduiken' centraal staat. Na het behandelen van dit hoofdstuk kan je gewoon mee blijven duiken op woensdagavond tot ongeveer eind oktober. Voor deze avond heb je nog geen opleidingsboek nodig, deze worden na de intro avond besteld.

Let op! Voor duikers met een 1* brevet zonder behandeling van het hoofdstuk nachtduiken zal het niet mogelijk zijn om op woensdagavond buiten te duiken i.v.m. het vroege donker.

Intro avond 2* opleiding: woensdag 5 september 20.00 uur
Locatie: Excelsior, Zetten


Weet jij al zeker dat je de 2* opleiding wil volgen? Laat het ons dan weten en stuur een mailtje naar: kleiduikers@gmail.com

Geen opmerkingen: