donderdag 23 augustus 2012

Seizoensopening!

Zin in wat avontuur en gezelligheid? Kom dan zaterdag 1 september naar de feestelijke seizoenopening bij 'Het Gat van Heteren'.




















Programma
Het programma is zodanig opgesteld dat iedereen hier aan mee kan doen. Er is genoeg te doen voor jong en oud.. Maar vergeet vooral niet je zwemkleding en ook je snorkel- of duikuitrusting (voor zover in je bezit).
Er zijn verschillende (water)spellen. Voor wie zin heeft in wat avontuur, kan je mee achter de boot op de tube of banaan.
De activiteitencommissie zorgt uiteraard voor eten en drinken.

Aanmelden
Graag willen we benadrukken dat alle leden welkom zijn. Jeugdleden mogen ook hun ouders, broers/zussen en vriendjes meenemen.

Kom je ook? Meld je dan aan via: kleiduikers@gmail.com
Dan kunnen we extra goed rekening houden met onze inkopen en planning.

Waar: Het Gat van Heteren
De plas bij steenfabriek Wienerberger in Heteren, langs de weg Steenoord (weg vanaf de dijk de uiterwaarden in).
Wanneer: zaterdag 1 september van 15.00 tot 19.30 uur.

Voor meer informatie over de seizoensopening kun je de komende tijd onze blog in de gaten houden (www.kleiduikers.blogspot.com). De seizoensopening kan eventueel door zeer slechte weersomstandigheden worden afgelast.


Wil je automatisch een e-mailbericht ontvangen wanneer we iets op het blog plaatsen? Vul dan onderaan op de pagina van de blog je e-mailadres in. Afmelden is altijd mogelijk mocht je geen automatisch e-mailbericht meer willen ontvangen.

Geen opmerkingen: