donderdag 7 maart 2013

We zoeken nieuwe leden voor de Activiteitencommissie


Als vereniging doen we graag iets extra’s voor onze leden naast het verzorgen van de snorkel- en duiktrainingen. Al enige tijd worden er  verschillende activiteiten begeleid en verzorgd door een enthousiaste groep, de Activiteitencommissie (AC).

Wij gaan er van uit dat jij het ook belangrijk en leuk vindt om als vereniging samen actief en gezellig met elkaar op te trekken. Mede dankzij de inzet van leden en ouders van de leden kunnen we de activiteiten blijven organiseren.

Vacatures Activiteitencommissie
Door vertrek en tijdelijke afwezigheid van 3 leden, zoeken we nieuwe leden voor de Activiteitencommissie. Ben je jong, middelbaar of al wat ouder, je bent van harte welkom met jouw eigen inbreng. Als lid van de AC geef je  invulling aan de activiteiten en voer je in overleg de afgesproken taken uit.

De activiteitencommissie
De Activiteitencommissie organiseert jaarlijks het Pinksterweekend in Zeeland, de Seizoensopening, de Nieuwjaarsborrel en het Sinterklaasfeest. Ook ondersteunt de AC diverse activiteiten die door de duikinstructeurs worden georganiseerd, zoals bij het IJsduiken, de Open avond,  de Ongevallensimulatie en bij Diploma-uitreikingen. In overleg bedenkt en/of wijzigt de AC nieuwe activiteiten. De AC vergadert ongeveer acht keer per jaar in een informele sfeer.

Lid worden van de AC?
Om lid te worden van de AC hoef je niet per se lid van de Kleiduikers te zijn. Nieuwe AC-leden kunnen desgewenst vrijblijvend een periode meedraaien.

Lijkt het je wel wat om je bij de AC aan te sluiten, aarzel dan niet en meld je op kleiduikers@gmail.com, of direct bij Hans van Wichen.

Geen opmerkingen: