woensdag 7 november 2012

Naaktslakken avond 2012


"De parels van het onderwaterleven" worden ze ook wel genoemd, de zeenaaktslakken. Deze diergroep is weids verspreid over de wereld en komt in alle wereldzeeën voor, ook in de Noordzee en het Oosterschelde/Grevelingen gebied. In onze kustwateren komen zo'n 40 - 50 verschillende soorten voor.

Kom vrijdagavond 23 november naar de Naaktslakken avond bij Gaviiformes OWSV. Peter H. van Bragt  vertelt je deze avond graag zowel over het gedrag van de naaktslakken als verspreidingsgebied en hoe je deze dieren het best kunt vinden tijdens een duik. 


Peter is bekend van Duik de Noordzee Schoon en de natuur sites www.natuurbericht.nl en www.anemoon.org. Een mariene bioloog met een passie voor naaktslakken, en een van de auteurs van de “Zoekkaart Nederlandse zeenaaktslakken” welke recentelijk is verschenen.


De avond wordt gehouden in de clubruimte van Gaviiformes OWSV.
  • Adres: Wolfhoeksestraat 9, Elst
  • Datum/tijd: vrijdag 23 november om 20:00 uur
  • Bijdrage: Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van 5,00 euro per persoon, dit is inclusief 2 consumpties (niet alcoholisch).
  • Aanmelden: Meld je aan bij Willem Jan van Ooijen - wooijen@gmail.com
Ter versterking van de relaties tussen de duikverenigingen in de buurt, zijn door Gaviiformes OWSV de leden van Amphiprion, Kleiduikers, Heiduikers en Hippocampus uitgenodigd. Natuurlijk zijn ook andere belangstellenden welkom, dus weet je nog iemand nodig deze persoon ook gezellig uit. 

Geen opmerkingen: